پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی با مصرف روغن ماهی

پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی با مصرف روغن ماهی

روغن ماهی به طور خاص از بافت ماهی های چرب از جمله ماهی قزل آلا، ماهی ساردین و ماهی آزاد گرفته می شود.

هر دو نوع اسیدهای چرب امگا ۳ و ایکوزاپنتانوئیک اسید از مواد اولیه این روغن ها هستند. به غیر از این چربی ها، روغن ماهی منبع بسیار خوبی از ویتامین های A و D هستند.

 یکی از خواص مهم و اصلی روغن ماهی این است که به تنظیم سطح کلسترول خون کمک می‌کند. وجود اسیدهای چرب EPA و DPA در اکثر مکمل‌های با کیفیت روغن ماهی در تنظیم کلسترول نقش مهمی دارد.

 روغن ماهی نه تنها به پایین آمدن سطح تری گلیسیرید و کلسترول خون کمک می ‌کند بلکه در جلوگیری از سفت شدن عروق و پیشگیری از ضربان غیرعادی قلب نیز نقش به سزایی دارد.

 مطالعات نشان داده‌اند که این اسید چرب در روغن ماهی از بروز بیماری‌های قلبی نیز جلوگیری می‌کند و از آنجایی که اسیدهای چرب امگا نیز در روغن‌های مایع گیاهی وجود دارد، توصیه می‌شود در تهیه ماهی‌های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ جهت طبخ (البته به مقدار اندک) از این روغن‌های گیاهی استفاده شود.





telegram estenadnews

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان میهمان

0

فروشگاه اینترنتی فابی کالا

آخرین اخبار