پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی با مصرف روغن ماهی

روغن ماهی به طور خاص از بافت ماهی های چرب از جمله ماهی قزل آلا، ماهی ساردین و ماهی آزاد گرفته می شود.

هر دو نوع اسیدهای چرب امگا ۳ و ایکوزاپنتانوئیک اسید از مواد اولیه این روغن ها هستند. به غیر از این چربی ها، روغن ماهی منبع بسیار خوبی از ویتامین های A و D هستند.

 یکی از خواص مهم و اصلی روغن ماهی این است که به تنظیم سطح کلسترول خون کمک می‌کند. وجود اسیدهای چرب EPA و DPA در اکثر مکمل‌های با کیفیت روغن ماهی در تنظیم کلسترول نقش مهمی دارد.

 روغن ماهی نه تنها به پایین آمدن سطح تری گلیسیرید و کلسترول خون کمک می ‌کند بلکه در جلوگیری از سفت شدن عروق و پیشگیری از ضربان غیرعادی قلب نیز نقش به سزایی دارد.

 مطالعات نشان داده‌اند که این اسید چرب در روغن ماهی از بروز بیماری‌های قلبی نیز جلوگیری می‌کند و از آنجایی که اسیدهای چرب امگا نیز در روغن‌های مایع گیاهی وجود دارد، توصیه می‌شود در تهیه ماهی‌های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ جهت طبخ (البته به مقدار اندک) از این روغن‌های گیاهی استفاده شود.


telegram estenadnews

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان میهمان

0

بنر کبابی ایوک

آخرین اخبار