کمبود پزشکان متخصص مشکل عمده بیمارستان نوشهر است\

کمبود پزشکان متخصص مشکل عمده بیمارستان نوشهر است

  • کد خبر: 217767
  • چاپ
  • انتشار: 24 تیر 1398 - 16:23

استناد نیوز- رئیس بیمارستان شهید بهشتی نوشهر کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات در برخی از بخش‌ها را از عمده مشکلات بیمارستان در این شهرستان گردشگرپذیر مطرح کرد.

به گزارش استناد  نیوز ، دکتر سلطان‌طویه روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که کمبود پزشکان در رشته‌های تخصصی بیهوشی، داخلی، ارتوپد، مغز و اعصاب، جراح مغز و اعصاب وطب اورژانس محسوس است و هم اکنون در این رشته‌ها تقاضای دستکم ۱۵ پزشک شده‌است.

وی اظهار داشت: در بخش‌های تخصصی قلب، عفونی، داخلی اطفال، فوق تخصصی اطفال، ارتوپد، زنان و زایمان، بیهوشی، عمومی و رادیولوژی دست کم ۳۰ پزشک فعالیت دارند و با توجه به وقوع حوادثی نظیر سوانح دریایی و جاده‌ای و بروز بیماری‌های واگیر و غیرواگیر و مهم‌تر از همه این مسائل گردشگرپذیر بودن منطقه این تعداد پزشکان پاسخگوی نیازها در بخش درمانی نیست.

وی ساخت و بهره‌برداری از ساختمان اورژانس بیمارستان را یکی از راهکارهای حل مشکلات و رفع کمبودهای بخش درمانی شهرستان نوشهر معرفی کرد و ابراز امیدواری کرد که با وعده وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در جریان سفرش در هفته گذشته به این منطقه و با تخصیص اعتبارات لازم در مهرماه امسال شاهد افتتاح آن باشیم.

وزیر بهداشت روز پنجشنبه هفته پیش از بیمارستان نوشهر و چالوس بازدید کرد.

رئیس بیمارستان نوشهر گفت که کار ساخت اورژانس بیمارستان از ۲ سال پیش آغاز شده و با صرف هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل و تجهیز آن حدود هشت میلیارد تومان نیاز است.

سلطان طویه افزود: در این بخش ۱۲ تخت اورژانس سرپایی، ۲۴ تخت بستری، یک تخت روانپزشکی و یک تخت ایزوله عفونی پیش بینی شده است.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی نوشهر با اشاره به مراجعه هفتگی دستکم ۶۰ بیمار دیالیزی به این بیمارستان گفت که به طور هفتگی این تعداد بیماران باید ۱۸۰ خدمت دریافت کنند درحالی که به علت فراهم نبودن امکانات و تجهیزات حدود ۱۳۵ خدمت به این دسته از بیماران ارائه می‌شود.

سلطان طویه افزود: این موضوع نیز نزد وزیر بهداشت در بازدید هفته پیش از بیمارستان شهید بهشتی مطرح و ایشان قول مساعد داد تا سه تخت دیالیز به این بیمارستان تخصیص داده شود.

وی همچنین طرح تحول نظام سلامت را از افتخارات این دولت برشمرد و گفت که این طرح در حقیقت با رویکرد حفاظت مالی از مردم، ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات و ارتقای کیفیت در سال ۹۳ اجرایی شد منتهی برای بهره مندی همه مردم به شکل یکسان از این مزیت باید بسترهای لازم و زیرساخت‌ها نیز در این منطقه فراهم شود.

سلطان طویه ماندگاری پزشکان را یکی از الزامات این طرح معرفی کرد و افزود: امروز یکی از مشکلات اساسی در این حوزه غیربومی بودن و ماندگار نشدن پزشکان است اگر چه تاحدودی سعی شده که برای مسکن پزشکان مربوط پیش بینی و فراهم شود ولی با این وجود در این بخش با مشکلاتی همراه هستیم.

وی اظهار داشت: نکته مهم‌تر آنکه غرب مازندران به علت برخورداری از موقعیت‌های ممتاز در حوزه گردشگری، تاریخی و فرهنگی در تمامی فصول بویژه نیمه نخست سال پذیرای میلیون‌ها مسافر و گردشگر است و بنابراین باید مسئولان سطوح کلان کشور در توزیع امکانات و تجهیزات با این نگاه به این مناطق گردشگرپذیر بنگرند.

وی همچنین با اشاره به اقدامات انجام گرفته نسبت به جلب اعتماد عمومی مردم نسبت برخورداری این بیمارستان از امکانات و تجهیزات نوین و پزشکان متخصص گفت که از یکسال گذشته ضریب اشغال تخت‌های این بیمارستان به حدود ۵۶ درصد رسیده است.

رئیس بیمارستان نوشهر از خبرنگاران خواست تا برای ارتقای سطح آگاهی مردم نسبت به مزیت‌های طرح پزشک خانواده دراین شهرستان بیشتر اطلاع رسانی کنند و گفت که هم اکنون اغلب مردم از ویژگی‌های این طرح بی اطلاعند در حالی که دولت بابت سرانه هر فرد اعتباراتی را تخصیص داده است.

بیمارستان نوشهر دارای بخشهای بستری داخلی – جراحی عمومی – کودکان – نوزادان- زنان وزایمان- ارتوپدی- ارولوژی- جراحی چشم گوش حلق و بینی- زایشگاه- تالاسمی- دیالیز- اورژانس- بخشهای ویژه: آی سی یو ۶ تخت و سی سی یو ۶ تخت است. تعداد تخت مصوب ۸۹ و تخت فعال ۷۹ تخت است.
شهرستان نوشهر با جمعیتی دستکم ۱۲۲ هزار و ۴۵۰ نفر درغرب مازندران قرار دارد.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار