دکل‌بندی جزء مشاغل سخت و زیان‌آور شد\

دکل‌بندی جزء مشاغل سخت و زیان‌آور شد

  • کد خبر: 217934
  • چاپ
  • انتشار: 29 تیر 1398 - 09:17

استناد نیوز، مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران گفت: شغل دکل‌بندی در کل کشور از مشاغل سخت و زیان‌آور شد و تعهدات برابر با این قانون با افراد شاغل و بازنشسته انجام می‌شود.


به گزارش استناد نیوز به نقل از  فارس ، کامران اصغری در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مدیران کار، تعاون و رفاه اجتماعی که در سالن اجتماعات فرماندار نکا اظهار کرد: دکل‌بندان گلوگاه در مقطعی شاغل شدند و سالیان سال است که به این اشتغال مبادرت دارند و باید حق و حقوق این افراد دیده شود.

وی افزود: با تلاش‌های مختلف انجام شده در طول سال‌های مختلف و از جمله در سال‌های اخیر، دکل‌بندی در زمزه مشاغل سخت و زیان‌اور قرار گرفته است و و مشکلات این قشر حل و فصل می‌شود.

مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با اعلام اینکه بیمه دکل‌بندان گلوگاهی برعهده شرکت تعاونی دکل‌بندان است؛ یادآور شد: این شرکت با تعداد اعضایی که دارد تأسیس شد و توانسته در مدت کوتاه عمر خود خدمات مختلفی به افراد ارائه کند که از جمله خدمات بیمه‌ای از مهمترین خدمات است.

اصغری اضافه کرد: در بخش بیمه دکل‌بندان، پیمانکاران حق بیمه را به نام شرکت واریز و شرکت براساس تعهدی که نسبت به افراد دارد برای اعضا و دکل‌بندان حق بیمه پرداخت می‌کند.

وی ادامه داد: براساس این قرارداد، همه دکل‌بندان بیمه خواهند شد و اینطور نیست که فردی که در اهواز و یا نقاط دیگر کشور بیمه است و اهل گلوگاه است؛ بیمه وی از سوی شرکت پرداخت نشود؛ بلکه همه از خدمات بیمه‌ای بهره‌مند می‌شوند.

مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جذب 100 درصدی تسهیلات روستایی شرق مازندران در سال گذشته تصریح کرد: در این بخش شرق مازندران پیشتاز بوده است و شهرهای بهشهر، نکا و گلوگاه اعتبارات مناسبی جذب کردند.

اصغری با اشاره به اعتبارات تخصیص یافته به مشاغل خانگی هم یادآور شد: در این بخش سال گذشته اعتبارات استان مازندران 28 میلیارد و 400 میلیون تومان بوده است و این در حالیست که این مبلغ امسال به 5 میلیارد و 800 میلیون تومان رسیده است و جوابگوی سیل عظیم متقاضیان نیست.

وی گفت: تلاش برای ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از موارد مهمی است که در دستور کار است و در رابطه با واحدهای تولیدی، ایجاد اشتغال در این واحدها برعهده ما یا تأمین اجتماعی نیست و براساس روالی که از گذشته‌های دور به عنوان مثال رد نیروگاه و سیمان بوده است؛ ادامه دارد و ما دخل و تصرفی در جذب نیروها نداریم.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار