3 طرح آب و برق با بیش از 3 هزار و 340 میلیارد تومان به بهره برداری رسید\

3 طرح آب و برق با بیش از 3 هزار و 340 میلیارد تومان به بهره برداری رسید

  • کد خبر: 2111100480
  • چاپ
  • انتشار: 08 آبان 1399 - 14:16

صبح امروز با حضور رییس جمهوری سه پروژه آب و برق با اعتبار سه هزار و ۳۴۰ میلیارد تومان در استان‌های تهران و هرمزگان به صورت ویدیو کنفرانسی در مدار فعالیت و عرضه خدمات به مردم قرار گرفت.

استنادنیوز / صبح امروز (پنجشنبه ۸ مهرماه) رییس جمهوری در قالب بیست و ششمین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، پروژه «تصفیه‌خانه ششم آب تهران» با سرمایه گذاری ۴۸۵ میلیارد تومان، «طرح بزرگ رینگ شبکه انتقال آب شرب شهر تهران» (سامانه آبرسانی غرب، سامانه آبرسانی به شهر جدید پرند، سامانه آبرسانی شمال شرق) با اعتباری بالغ بر ۴۹۰ میلیارد تومان و «واحد ۲ بخش گاز نیروگاه سیکل ترکیبی قشم» با سرمایه گذاری ۲ هزار و ۳۶۵ میلیارد تومان را در استان هرمزگان افتتاح کرد تا از امروز در مدار فعالیت برای خدمت رسانی به مردم قرار بگیرد.

حسن روحانی در این آیین با بیان اینکه ظرف دو تا سه ماه آینده حدود یک میلیون نفر بهتر شدن کیفیت آب آشامیدنی را احساس خواهند کرد، گفت: این تصفیه خانه بعد از افتتاح تصفیه خانه هفتم در سال گذشته از افتخارات دولت است که امروز به بهره برداری می رسد.

وی با بیان اینکه برای آبرسانی، حدود ٩ هزار کیلومتر لوله کشی آب در تهران و تصفیه خانه هایی برای مصرف بیش از یک میلیارد متر مکعب آب راه اندازی شده است، تصریح کرد: آبی که برای مصرف مردم  وارد شبکه می شود، حتی بهتر از کیفیت آب بطری در فروشگاه هاست.

رییس جمهوری همچنین با بیان اینکه تحریم در بخش کشاورزی و طرح های آب و برق  تقریباً می‌توان گفت بی‌تاثیر بوده است، خاطرنشان کرد: در هفت سال گذشته طرح های مهمی با سختی و تأخیر افتتاح شده است که افتخار بزرگی برای صنعت آب و برق محسوب می شود.

رضا اردکانیان وزیر نیرو با بیان اینکه این هفته یکصد و بیست و چهارمین پروژه پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، به ارزش ۳۱ هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری افتتاح می شود، اظهار داشت: ۱۲۶ پروژه دیگر با اعتبار ۱۸ هزار میلیارد تومان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه تهرانی‌ها دسترسی ۱۰۰ درصدی به آب شرب دارند و این توفیق بزرگی است، خاطرنشان کرد: تهران از دهه‌های قبل دسترسی کامل به آب شرب داشته و در این راستا سدهای امیرکبیر، لتیان، لار، طالقان و ماملو به ترتیب در سال‌های ۱۳۴۰، ۱۳۴۷، ۱۳۵۹، ۱۳۸۵ و ۱۳۸۹ به بهره‌برداری رسید و این در حالی است که بیش از یک میلیارد مترمکعب آب شرب بهداشتی در سال در تهران مصرف می‌شود و ۷۵ درصد آن از منابع آب‌های سطحی و ۲۵ درصد دیگر از منابع آب زیر زمینی است.

وزیر نیرو همچنین درباره تصفیه‌خانه بزرگ ششم تهران تصریح کرد: این تصفیه‌خانه در بالاترین نقطه تهران قرار گرفته و با راه‌اندازی آن، ۳۰ درصد انرژی برقی که برای پمپاژ آب از سایر تصفیه‌خانه‌ها به مناطق شمال غرب و غرب تهران استفاده می شد، صرفه‌جویی کردیم و در ۵ منطقه تهران از آن استفاده می‌کنیم.

وی افزود: تونل دسترسی آب در مناطق تهران در سال ۹۱ درست شده و آب اندازی آن نیز امروز انجام می‌شود و از سوی دیگر واحد دوم نیروگاه سیکل ترکیبی قشم به ظرفیت ۱۷۵ مگاوات به بهره برداری می رسد.

وی خاطرنشان کرد: کار ساخت تصفیه‌خانه ششم از سال ۸۶ شروع شد و قرار بود از فاینانس خارجی ساخته شود که محقق نشد و با بودجه عمومی آهنگ ساخت آن در ۲ سال اخیر تسریع و با کمک اعضای شورای شهر تهران و شرکت آب منطقه‌ای، منابع مورد نیازی از طریق قبوض آب تامین شد.

همچنین حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور، نیز با بیان اینکه ۵۲ کیلومتر از رینگ آبرسانی در سه سامانه غرب، شهر جدید پرند از مخزن تلمبه‌خانه یافت‌آباد تا مخزن رضی آباد و شمال شرق اجرا شده است، اظهار داشت: این رینگ با قطر یک هزار و ۲۰۰  تا ۲ هزار میلی‌متر به بهره‌برداری رسیده است و در سامانه آبرسانی غرب تهران به طول هفت کیلومتر، آب تصفیه‌خانه ششم را به مناطق پنج، ۹، ۱۸، ۲۱، ۲۲ و شهر جدید پرند می‌رساند.

وی با اشاره به مزیت‌های اجرای طرح رینگ آبرسانی بیان کرد: این امر باعث می‌شود تا آب با کیفیت یکسان در اختیار مشترکان قرار گیرد و در خشکسالی‌های احتمالی امکان انتقال آب از غرب به شرق وجود دارد.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار