بهرام عبدالله پور روز یک شنبه در گفت و گو با خبرنگار استناد نیوز با بیان اینکه در طی یک ماه گذشته بیش از یکهزار و 500 واحد صنفی مورد بازدید قرار گرفتند، افزود: در این مدت پرونده 64 واحد صنفی متخلف در راستای اجرای طرح پیشگیری از انتقال کرونا، به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
وی، گفت: همچنین در این مدت از 78 واحد خبازی در سطح شهرستان جویبار بازدید به عمل آمد و 11 واحد هم بدلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان جویبار با بیان اینکه در این مدت یک واحد سفرخانه سنتی بدلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمب شد، افزود: روزانه چهار تیم متشکل از دو نفر از واحدهای صنفی بازدید به عمل می آورند و تخلفات هم بررسی می شود.
عبدالله پور در پایان، تاکید کرد: رعایت دستورالعمل های بهداشتی باید در تمام واحدهای صنفی به خصوص فروشگاه های بزرگ و خبازی ها به صورت ویژه انجام شود.