پرداخت کمک بلاعوض به کشاورزان سیل زده مازندران/ سالی پررونق در انتظار کشاورزی مازندران\

پرداخت کمک بلاعوض به کشاورزان سیل زده مازندران/ سالی پررونق در انتظار کشاورزی مازندران

  • کد خبر: 216427
  • چاپ
  • انتشار: 03 ارديبهشت 1398 - 12:34

استنادنیوز؛ شهیدی فر با بیان اینکه امسال از سال‌های پررونق تولید بخش کشاورزی  مازندران در کشور است، گفت: 158 میلیارد تومان کمک بلاعوض و 450 میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت چهار درصدی در اختیار بخش کشاورزی استان قرار گرفت تا به کشاورزان پرداخت شود

به گزارش استنادنیوز به نقل از  روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، عزیزاله شهیدی‌فر در جمع خبرنگاران در استانداری مازندران درباره اقدامات انجام شده پس از سیل اخیر به بخش کشاورزی  مازندران گفت: 158 میلیارد تومان کمک بلاعوض و 450 میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت چهار درصدی در اختیار بخش کشاورزی استان قرار گرفت تا به کشاورزان پرداخت شود.

وی ادامه داد: مقرر شد پنج بانک عامل ملی، کشاورزی، تجارت، ملت و صادرات اقدام به پرداخت تسهیلات به خسارت‌دیدگان سیل کنند که سهم هر بانک 90 میلیارد تومان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: تاکنون اقدامات اولیه برای تکمیل پرونده 10 هزار بهره‌بردار خسارت‌دیده بخش کشاورزی در مازندران انجام شده است.

شهیدی‌فر با بیان اینکه امسال از سال‌های پررنق تولید بخش کشاورزی مازندران است، گفت: با توجه به خسارتی که به باغ‌های سیاه‌ریشه استان وارد شد تنها در تولید هلو و شلیل دچار مشکل هستیم.

وی با اشاره به اینکه حدود نیمی از خسارت‌های سیل در استان مربوط به بخش کشاورزی و فعالیت‌های وابسته به آن بوده است، ادامه داد: 50 درصد دیگر مربوط به سایر بخش‌ها در استان بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: بیش از 90 هزار هکتار از اراضی کشاورزی در مازندران دچار خسارت شد که 30 هزار هکتار آن مربوط به اراضی شالیزاری بود که بلافاصله با خزانه‌گیری دوباره احیا شده است.

این مسؤول به بحث عدم تمایل کشاورزان به بیمه محصولات کشاورزی اشاره کرد و افزود: به دلیل اینکه صندوق بیمه محصولات کشاورزی نتوانسته در سال‌های گذشته عملکرد قابل قبولی داشته باشد و رضایت کشاورزان را جلب کند به همین دلیل تمایل کشاورزان به انجام بیمه محصولات کشاورزی پایین است.

وی اضافه کرد: با ارزیابی‌های صورت گرفته، خسارت سیل به اراضی کشاورزی و واحدهای تولیدی زیرپوشش بیمه محصولات کشاورزی 20 میلیارد تومان برآورد شد که شامل 28 هزار بهره‌بردار در 12 شهرستان خسارت دیده بود است که تاکنون بیش از نیمی از آن به مبلغ 10 میلیارد و 100 میلیون تومان به این کشاورزان پرداخت شده است.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار