توسعه 100 هکتاری گلخانه‌های مازندران/ کود گران نمی‌شود\
  • معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران

توسعه 100 هکتاری گلخانه‌های مازندران/ کود گران نمی‌شود

  • کد خبر: 2110029
  • چاپ
  • انتشار: 14 آبان 1398 - 11:51

استناد نیوز-معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران درباره سطح زیرکشت گلخانه‌های مازندران گفت: امسال 36 هکتار گلخانه در استان احداث شد که مازندران متعهد شد امسال این عدد را به 100 هکتار برساند.

 

 به گزارش استناد نیوز، مجید بهادری درباره بارش باران و وقوع سیل در شرق مازندران گفت: با توجه به بارش روز قبل در استان از رستمکلا تا گلوگاه درگیر سیل شدند و اراضی کشاورزی این مناطق دچار آسیب و خسارت شد.

 وی با بیان اینکه یک‌هزار و 250 هکتار از مزارع کلزا شهرستان گلوگاه دچار خسارت شد، ادامه داد: اراضی کشاورزی زیر راه‌آهن شهرستان گلوگاه دچار ماندابی شدند.

 معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران از سطح سبز مطلوب کلزا در مازندران خبر داد و افزود: تراکم میزان مصرف بذر کلزا در استان کاهش پیدا کرد و به حدود پنج کیلوگرم رسید.

 بهادری درباره کشت مجدد برنج و پرورش رتون در استان گفت: امسال افزایش سطح زیرکشت مجدد و پرورش رتون را در مزارع داشتیم و برخی‌ کشاورزان با توجه به عدم توصیه‌های فنی خارج از زمان مقرر اقدام به کشت مجدد برنج کردند که عملکرد مطلوبی نداشتند.

 وی اضافه کرد: کشاورزانی که به توصیه‌های فنی جهاد کشاورزی برای انجام کشت مجدد و پرورش رتون توجه کردند هم به موقع برداشت کردند و هم از عملکرد خوبی برخوردار بودند به گونه‌ای که در مزارع کشت مجدد بالای سه تن و پرورش رتون نیز بیش از دو تن محصول برداشت کردند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه میزان سطح زیرکشت نشاء مجدد و پرورش رتون در استان 105 هزار هکتار بود، گفت: تاکنون 40 هزار هکتار از مزارع برنج کشت مجدد و پرورش رتون استان برداشت شد.

 بهادری اظهار کرد: با توجه به عدم رعایت برخی کشاورزان به توصیه‌های فنی برای نشاء مجدد و پرورش رتون، احتمال 30 تا 40 درصد کاهش عملکرد وجود دارد.

 وی خاطرنشان کرد: تاکنون یک‌هزار تن بذر برنج خریداری شد تا در اختیار کشاورزان قرار گیرد و این روند ادامه دارد.

 معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران درباره سطح زیرکشت گلخانه‌های مازندران گفت: امسال 36 هکتار گلخانه در استان احداث شد که مازندران متعهد شد امسال این عدد را به 100 هکتار برساند.

 بهادری با بیان اینکه امسال 50 هزار تن کود اوره، هفت هزار تن فسفات و هفت هزار تن پتاس بین کشاورزان توزیع شد، ادامه داد: در حال حاضر 400 تن کود اوره وارد استان شد و یک‌هزار تن هم در حال حمل است.

 وی از عدم افزایش قیمت در کود شیمیایی خبر داد.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار