نبود صنایع تبدیلی و هجوم دلالان آفت بزرگ باغداری است\
  • نماینده مجلس:

نبود صنایع تبدیلی و هجوم دلالان آفت بزرگ باغداری است

  • کد خبر: 218313
  • چاپ
  • انتشار: 09 مرداد 1398 - 13:07

استناد نیوز- نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی نبود صنایع تبدیلی و هجوم دلالان را آفتی بزرگ برای باغداری مازندران دانست.

به گزارش استناد نیوز به نقل از مهر، علی محمد شاعری سه شنبه شب در آیین افتتاحیه دومین جشنواره ملی اقتصادی هلو و شلیل که در روستای بایع کلا نکا برگزار شد از کشاورزی به عنوان رکن اصلی اقتصاد، اشتغال و تولید ملی یاد کرد که در همین راستا تمامی تولیدات کشاورزی توسط دستان زحمتکش کشاورزان از مزرعه تا بازار عرضه می شود.

وی افزود: با توجه به شرایط فعلی تحریم اگر می خواهیم در مقابل تحریم های ظالمانه آمریکا بایستیم باید پایه های اقتصاد کشور اعمم از خدمات، صنعت و کشاورزی را در کشورمان مستحکم کنیم تا راه نفوذی برای دشمن در این سه وهله وجود نداشته باشد.

نماینده مردم بهشهر،نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: امسال بیش از ۱۲۰ میلیون تن محصول باغی در سطح کشور تولید شد که خوشبختانه با این میزان تولید در رتبه چهاردهم   و همچنین بخش تولیدات محصولات کشاورزی و باغی ۲۰ درصد اشتغال را به خود اختصاص داد.

به گفته شاعری شهرستان نکا ۴۵ درصد هلو و شلیل مازندران و ۱۰ درصد این محصول باغی کشور را تولید و تامین می کند به همین منطور طبق آمار های موجود روستای بایع کلا به عنوان
 قطب هلو و شلیل نقش عمده ای در تولید این محصول دارد .

این مسئول با اشاره به زمینه صنعتی شدن محصولات کشاورزی متذکر شد: با توجه به اینکه کشاورزان از مزرعه تا بازار مدام متحمل زحمات فراوان می شوند و علیرغم این رنج و مشقت به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کارخانه های فرآوری بخش اعظمی از زحمات کشاورزان از بین می رود لذا مسئولان ذیربط باید در حمایت از کشاورزان و جذب سرمایه گذاران زمینه های صنعتی شدن محصولات کشاورزی را فراهم آورند.

شاعری اضافه کرد: با وجود ظرفیت افزایش تولید محصولات کشاورزی در شرق مازندران همچون هلو و شلیل، انجیر و تمشک جنگلی در این منطقه تازه خوری می شود لذا جهت برون رفت از این مشکل و حمایت از صنایع تبدیلی تسهیلات لازم برای کشاورزان در نظر گرفته شد  تا توسعه صنایع تبدیلی در شرق مازندران نیز رقم بخورد.

وی تنظیم بازار، بازرگانی و صنایع تبدیلی را از جمله مشکلات عدیده این بخش یاد کرد که در این بخش نیازمند نگاه ویژه و مشارکت مسئولان و بخش خصوصی هستیم .

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی در خصوص برندسازی و صادرات محصولات باغی و کشاورزی  تصریح کرد: کشاورزان ما در این منطقه نیز اصول صادرات را بلد هستند فقط باید شرایط صادرات برایشان فراهم شود تا از این ظرفیت موجود برای صادرات و روابط تجاری استفاده کنند.

عقیل محمودی معاون عمرانی فرمانداری نکا نیز در ادامه گفت: ظرفیت های شهرستان در حوزه تولید محصولات کشاورزی نقش عمده ای در چرخه اقتصاد خانواده ها را عهده دار می باشد که برای ارتقای چرخش این چرخه باید موانع موجود از میان برداشته شود.

وی پایانه محصولات کشاورزی نکا را از جمله اولویت های جدی حوزه اقتصاد کشاورزی یاد کرد که رونق اقتصادی کشاورزان را به ارمغان خواهد آورد.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار